Parkietstraat 8, 3145 ND Maassluis /// 06 442 36 830 /// contact@rolfdim.com
ROLF D.I.M.

Beeldbewerking

DÉ SPECIALIST IN DIGITALE BEELDBEWERKING

Waarom Rolf D.I.M. ?

Rolf D.I.M. is dé specialist in digitale beeldbewerking. Door up-to-date kennis, vele jaren werkervaring en een grote diversiteit aan opdrachtgevers kan aan elke vraag moeiteloos worden voldaan. Of het nu gaat om technische retouche, mode & beauty, culinair of spectaculaire fantasierijke montages. Snel en efficiënt!

Het beste resultaat

Rolf D.I.M. werkt vanuit zijn eigen studio of bij u op locatie. Flexibiliteit is een vanzelfsprekendheid en deadlines worden steeds gehaald. Zijn credo: “een dag heeft 24 uur”.

Hij volgt continu nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied van beeldbewerking, én aangrenzende vakgebieden zoals fotografie, 3D en video/animatie. Daardoor kan hij de nieuwste technieken toepassen om het beste resultaat te kunnen leveren.

Jarenlange ervaring

Rolf D.I.M. heeft meer dan 20 jaar ervaring met digitale fotobewerkingen. Klanten van Rolf D.I.M. zijn voornamelijk fotografen, fotostudio’s, reclamestudio’s en –bureaus, grafisch ontwerpers, kunstenaars en uitgevers. Kortom: iedereen die op professioneel niveau met fotografie bezig is.

Daarnaast weten ook steeds vaker de niet-(foto)grafische bedrijven Rolf D.I.M. te vinden. Omdat het deze doelgroep vaak ontbreekt aan de technische (foto)grafische achtergrond, is soms wat extra begeleiding nodig om het gehele beeldbewerkingstraject probleemloos te doorlopen. Speciaal voor deze klanten heeft Rolf D.I.M. een checklist ontwikkeld zo om efficiënt mogelijk tot het gewenste resultaat te komen.

Opdrachtgevers

In de afgelopen jaren heeft Rolf D.I.M. aan de meest uiteenlopende projecten gewerkt, waaronder advertising, werk voor kunstenaars en autoretouche voor o.a. Volkswagen. Verder fashion en beauty met Rollan Didier voor de diverse magazines als BLVD, ELLE, Red, o.a. voor covers, editorials en advertising.

Ook heeft hij met diverse kunstenaars samengewerkt, zoals Margi Geerlinks, Ger Doornink, Martin C. de Waal en Ronald Schmets.

Tegenwoordig behoren ook fotobewerkingen voor verpakkingen tot zijn werk. Denk hierbij aan huismerken zoals AH, Jumbo, C-1000, Fine Food, Plus, en veel bekende A-merken. De fotografen hiervoor zijn o.a. Johan Visschedijk (Limelight), Daan Verschuur, Robert Vendrig, Remko Kraaijeveld, Christian Fielden. Verder de veelal “technische” retouche van apparaten voor Philips, o.a. voor Limelight, Tobias Reymond en Wilkins.

Rolf D.I.M. staat altijd open voor vrij werk projecten van creatieve geesten, ongeacht welke discipline.

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak voor kennismaking of vraag een offerte aan.